Sayın Üyemiz,

Marmara Bölgesi'nde faaliyet gösteren başarılı sanayi kuruluşlarının ödüllendirilmesi amacıyla bu yıl 8.'si düzenlenen "Sektörel Performans Değerlendirme" ödül organizasyonu için son başvuru tarihi 13 Kasım 2015 olmuştur.

Başvuru yapan firmalar Verimlilik, Yenilikçilik ve Markalaşma, Topluma Katkı, İstihdam, Çalışanların Geliştirilmesi ve Bilinçlendirilmesi, Dış Ticaret ve Finansal Sonuçlar olmak üzere 7 farklı kriterde değerlendirilmekte ve her sektörün en başarılı KOBİ'si ile Büyük Ölçekli firması belirlenerek ödüllendirilmektedir.
 
Bugüne kadar Tüpraş, Ford Otomotiv, Kent Gıda, Arçelik-LG, Kordsa Global, Namet Gıda, Aygaz A.Ş. gibi Türkiye'nin önde gelen firmaları ile beraber birçok KOBİ'nin de ödül aldığı organizasyonun ödül almaya hak kazanacak kuruluşları ödüllerini, 26 Kasım 2015 tarihinde TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek ödül töreninde alacaklardır.

Firmanız Bu Değerlendirmede Neden Yer Almalı?
- Tanınma ve Prestij 
- Price waterhouse Coopers Türkiye, TEPAV, Gebze Teknik Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi ve ABİGEM işbirliği ile düzenlenen geri bildirim raporu ile sektördeki diğer firmalarla karşılaştırma yapabilme imkanı
- Rekabet için iyileştirmesi gereken öncelikli konular hakkında bilgi edinme imkanı
- SANTEK'16 Fuarında "Sektöründe En İyi Firmalar" alanında ücretsiz yer alma imkanı
- Match4Industry Uluslararası İkili İş Görüşmeleri etkinliğine katılma ve en az 1 yabancı firma ile görüşme imkanı

İlgili organizasyonun Çözüm Ortakları arasında; Price waterhouse Coopers Türkiye, Kocaeli Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı ve Doğu Marmara ABİGEM A.Ş. yer almaktadır. Bölgesel Ortakları ise; Marmara Bölgesinde yer alan Doğu Marmara Kalkınma Ajansı, İstanbul Kalkınma Ajansı, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı, Güney Marmara Kalkınma Ajansı ve Trakya Kalkınma Ajansı'dır.

Son başvuru tarihi 13 Kasım 2015 olan organizasyona başvuru için; ekteki başvuru formunu 2013 ve 2014 yılı değerlerinizi kapsayacak şekilde doldurulması ve aşağıdaki iletişim bilgilerine iletilmesi yeterlidir. Başvuru formu www.sektorelperformans.org web sitesi üzerinden online olarak da doldurulabilmektedir.
Konuyla ilgili yazı, broşür bilgileri ekte yer almaktadır. 

Saygılarımızla,

Yiğit ATEŞ
Genel Sekreter

Konuyla ilgili yazıya ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

 

Detaylı Bilgi ve Başvuru İçin : www.sektorelperformans.org

İlgili Kişi : Aydolu Elif YILDIRIM Yasemin Nur YÜCE
Telefon : 0262 323 08 56 0262 315 80 57
Fax : 0262 325 55 68 0262 321 90 70
E-mail : [email protected]  [email protected]

 

 

 

Duyuru Tarihi : 12/11/2015
Paylaş