Sayın Üyemiz;

Ülkemizin sanayisinin planlanması ve geliştirilmesine yönelik temel politikaları belirleyen 10.Kalkınma Planı ve Türkiye Sanayi Strateji Belgesi'nde önemle vurgulanan konuların başında sanayide orta-yüksek teknolojili ürünlerden yüksek teknolojili ve katma değeri yüksek ürünlere geçişin sağlanması yer almaktadır.

Bu çerçevede üretim ile ilgili mevcut uygulamaların gözden geçirilerek sorunların belirlenmesi ve çözüm önerilerinin tartışılması amacıyla kamu, özel sektör ve üniversitelerin katılımlarıyla Bakanlıkça 16-17 Ocak 2016 tarihlerinde Ankara’da "ÜRETİM REFORM PAKETİ ÇALIŞTAYI" gerçekleştirilmiştir.

Çalıştay sonucunda ülkemizin yüksek teknolojili ve katma değeri yüksek üretim yapısına kavuşabilmesi amacıyla ilgili konularda ve ikincil mevzuatta gerekli düzenlemelerin yapılması hedeflenmektedir.

Bu kapsamda ek'te yer alan ÇALIŞTAY KONULARINA ilişkin görüş ve önerilerinizin 30.01.2016 tarihine kadar Bakanlığımıza gönderilmek üzere [email protected] adresine iletilmesini önemle rica ederiz.

Saygılarımızla.

 

 

Yiğit ATEŞ
Genel Sekreter

 

 

Görüş ve Öneri Formuna ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

 

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]

Duyuru Tarihi : 27/1/2016
Paylaş