08 Mart 2010 tarihinde Elazığ'da 6,0 şiddetinde meydana gelen depremde 51 vatandaşımız yaşamını yitirirken çok sayıda vatandaş da yaralanmıştır. Deprem sonrası Elazığ Karakoçan, Kovancılar ve Palu ilçelerine bağlı çok sayıda köy ve mezrada yaşayan vatandaş da aynı zamanda büyük ekonomik kayba da uğramıştır. Bu vatandaşların büyük çoğunluğu evlerini ve yaşamlarını idame ettirecekleri tüm eşyalarını hatta geçimlerini sağladıkları hayvanlarını dahi yitirmişlerdir.

Elazığ halkının yaşamış olduğu bu büyük acı sonrası hayatlarını bir kat daha zorlaştıracak olan barınma ve geçim sorunlarına çözüm üretmek ve yardımcı olmak bugün insani ve vicdani bir sorumluluktur.

Bu doğrultuda Elazığ Valiliği koordinasyonunda, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ile Elazığ Ticaret Borsası öncülüğünde bir Yardım Kampanyası başlatılmıştır.

Bu kampanyaya katılarak depremzede vatandaşlara yardım etmek isteyen Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri için yardım hesabı aşağıda yer almaktadır.

DEPREM YARDIM HESABI

Halk Bankası Elazığ Merkez Şube: TR 86 0001 2009 3310 0016 0001 58