Sayın Üyemiz,

Sakarya Valiliği'nin Odamıza göndermiş olduğu yazıda tüketici bilincini geliştirmek ve bu yönde hak arama alışkanlıklarını yaygınlaştırmak, tüketici haklarına saygılı kişi, kurum ve kuruluşları teşvik etmek, tüketicinin korunması ve bilinçlendirilmesi ile ilgili bilimsel çalışmaları özendirmek amacıyla, "Radyo-Televizyon Programı", Yazılı Basın Tüketici Köşesi", Bilinçli Tüketici", "Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun'un Uygulanmasında Başarılı Kuruluş", "Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma", "Bilimsel Çalışma" ve "Hizmet" dallarında her yıl hak sahiplerine verilen Geleneksel Tüketici Ödülleri'nin bu yıl 16'ncısı verilecektir.

2012 yılı faaliyetlerine göre verilecek olan "16. Geleneksel Tüketici Ödülleri" hakkında detaylı bilgiye T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın web sitesinden ulaşılabilmektedir. Konuyla ilgili resmi yazı ve ilan ekte yer almaktadır.
Üyelerimize duyurulur.

Saygılarımızla,

Uğur TIN
Genel Sekreter

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın konuyla ilgili duyuru sayfasına ulaşmak için tıklayınız.
Konuyla ilgili Resmi yazıya ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 16/1/2013