Bilim Sanayi İl Müdürü Özcan Keskin ve Ticaret İl Müdürü Tacettin Kalender SATSO Yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde yapılan SATSO seçimlerinin ardından Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Yönetim Kurulu'na hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Bu doğrultuda Bilim Sanayi İl Müdürü Özcan Keskin ve Ticaret İl Müdürü Tacettin Kalender SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u makamında ziyaret etti.

SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Yılgenci, Günay Güneş, Yönetim Kurulu Üyeleri Nadir Öztürk, Ertuğrul Öztürk, Yunus Tever, Murat Can, Burhan Akçam, Emrullah Terzioğlu'nun da hazır bulunduğu söz konusu ziyarette konuşan Bilim Sanayi İl Müdürü Özcan Keskin SATSO'nun yeni yönetimine görevlerinde başarılar dileyerek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Keskin konuşmasında Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından talep edilen detaylı bir sanayi envanteri çıkarılması hususuna değinerek “İlimizdeki sanayi kayıtları incelendiğinde ilimizdeki sanayici sayısı açısından Vergi Dairesi kayıtlarında, Sosyal Güvenlik Kurumu kayıtlarında ve müdürlüğümüz kayıtlarında farklı rakamlar ortaya çıkıyor.

 Bu rakamların irdelenerek detaylı bir envanter çalışması yapılması konusunda SATSO'nun desteğini bekliyoruz. Söz konusu çalışma için eleman, maliyet gibi ana başlıklarının çözümü konusunda ilgili kurumlarımızla işbirliği içinde çalışmak istiyoruz. Bu envanterin çıkarılması ve kayıtların yeniden düzenlenmesi ilimiz için de oldukça olumlu bir çalışma olacaktır” dedi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Biz hizmet amacıyla buradayız. İlimize ve üyelerimize hak ettikleri iyi hizmeti sunabilmek bizim öncelikli görevimizdir. İş dünyasının sözünü yere düşürmeyiz. Bu anlamda kurumlar arası iletişime önem veriyoruz. Sanayi envanteri çıkarılması da ilimizdeki çalışmaların daha sistemli bir şekilde ilerleyebilmesi ve tanım kargaşalarına neden olmaması açısından önemli bir çalışmadır. Bu konuda ilgili kurumların içinde bulunduğu bir komisyon kurularak işbirliği çerçevesinde çalışmanın hızlı ve sistemli bir şekilde ilerlemesi sağlanabilir” dedi.

Söz konusu ziyaret karşılıklı iyi niyet dilek ve temenniler bölümünün ardından sona erdi.

 


Haber Tarihi : 23/5/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::