SATSO 31. Meslek Komitesi Üyeleri SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ

31. Meslek Komitesi'nden Meclis Üyesi Behlül Bayrak ile birlikte gelen komite üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kösemusul komitelerin önemine değinerek “ Komiteler SATSO şemsiyesi altında oldukça önemli, onlar sorunları tespit edecek meclise iletecek bizler de çözmek için gayret edeceğiz, çözüm üreteceğiz. Gönülden yapılan her işte başarı vardır birlikten güç doğar birlikte hareket edeceğiz. Komite üyelerimizin de SATSO İhtisas Komisyonların da etkin bir şekilde yer almasını arzu ediyoruz. Bu anlamda bölgemizin ilk tercih edilecek yerler arasında yer alması için çalışacağız” dedi.

HİZMET BAYRAĞI

Meclis Üyesi Behlül Bayrak ise önceki dönemde olduğu gibi bu dönemde de yönetimin en iyi şekilde hizmet verebilmesi için çalışacaklarına dikkat çekerek “Yapanın, hizmet edenin işi zor, biz yapanın yanındayız.Bu hizmet bayrağını 4 yıl boyunca sizlerle birlikte omuzlamayı istiyoruz” dedi.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Yılgenci, yönetim kurulu üyeleri; Emrullah Terzioğlu, Burhan Akçam,  Ertuğrul Öztürk, Fatma Aygün Kahya'nın da bulunduğu ziyaret iyi dilek ve temennileri ile sona erdi.

ALTUĞ'A ZİYARET

Komite üyeleri SATSO Meclis Başkanı Akgün Altuğ'u da makamında ziyaret ederek Altuğ'a yeni dönemde, yeni görevinde başarılar dilediler.

Altuğ söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek komite üyeleri ile sektörel değerlendirmelerde bulundu.

Haber Tarihi : 24/5/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::