Bu doğrultuda Kurul üyeleri, proje paydaşları olan Sakarya Üniversitesinden adaylarla birlikte SATSO danışmanı SAÜ Öğretim Görevlisi Çetin Karakaya'dan AB Projeleri ve Sanayi ve Ticaret Bakanlığı hibe projeleri konusunda brifing aldı. Ayrıca yeni girişimci yaratma konusunda SATSO Yönetim Kurulu üyeleri de Kadın Girişimciler Kuruluna büyük destek verdi.

Son ayağı SATSO'da gerçekleşen proje eğitiminin sertifika töreni  04 Mart 2010 Perşembe günü kadın girişimciler kurulu üyeleri ve katılımcı öğrencilerle birlikte yapılacak.

SATSO Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, çalışmalarının bundan sonraki süreçte de artarak devam edeceğini ve amaçlarının daha kaliteli, yaratıcı ve gelişime açık girişimci kadınlarla çalışmak olduğunu ifade etti.

Haber Tarihi : 19/2/2010