Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul Ziraat Bankası Erenler Şube Müdürü Deniz Alp ve ekibini ağırladı.

Geçtiğimiz günlerde 90. Yılını kutlayan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın yıldönümünü kutlayan Ziraat Bankası Erenler Şube Müdürü Deniz Alp, banka çalışmaları hakkında da Kösemusul'a bilgi verdi.

İlimize yatırım yapan firmaların vergilerini Sakarya'ya yatırmakla kalmayıp finans merkezlerini de Sakarya merkezli oluşturmalarının ilimiz ekonomisi ve ticareti üzerindeki önemine değindi.

Söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul banka ve finans kuruluşları ile ticaret erbabı ve sanayicinin güçlü bir iletişim halinde olmaları gerektiğini vurgulayarak iş dünyasının il ekonomisi üzerindeki önemine değindi.

Firmaların Finans Merkezleri de Sakarya da Olmalı

Kösemusul konuşmasında “ SATSO olarak üyelerimizin yaklaşık 110 bin üyesi var bunları aileleri ile birlikte değerlendirdiğimizde kentin çok ciddi bir kesimini temsil ediyoruz. Biz bu şehrin çarklarıyız bu itibarla elimiz değil tüm bedenimiz taşın altında. İlimize yatırım yapan üyelerimizin vergilerini Sakarya'da ödemeleri ve finans merkezlerini de ilimizde bulundurmaları ekonomik gelişim açısından büyük önem teşkil ediyor.” dedi.

Bankalar Bizim Paydaşımız

Bankaların gerek kredi temini gerek ticari ve sanayi alanında destekleri hususunda önemli bir paydaşımız olduğunun da farkındayız. Bankalardan da aynı pencereden bakarak üyelerimizin ihtiyaçları konusunda titiz çalışmalarını takip ediyoruz.” Şeklinde konuştu.

Haber Tarihi : 11/3/2014
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::