AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç ve Milletvekili Adayları; Mustafa İsen, Recep Uncuoğlu, Ali İnci, Recep Hacıeyüpoğlu ve Bilgehan Doğru’yu SATSO Meclis Başkanı Akgün Altuğ ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte misafir eden Başkan Mahmut Kösemusul, Sakarya için her anlamda yeni bir dönemin başladığını vurguladı. Kösemusul, “İstişarede, gönül ile yapılan tüm çalışmalarda hayır ve bereket vardır. Ortak amaç; Sakarya’mızı hedeflerine ulaştırmaktır. Gelecek inşallah Sakarya’mızın olacaktır. Başarılar diliyoruz.” dedi.

AK Parti Milletvekili Adayları SATSO’da
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Akgün Altuğ, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Yönetim Kurulu Üyeleri; AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, Milletvekili Adayları; Mustafa İsen, Recep Uncuoğlu, Ali İnci, Recep Hacıeyüpoğlu ve Bilgehan Doğru’yu ağırladı.

Kılıç: SATSO Şehrimize Güç Katıyor
Ziyarette ilk konuşmayı gerçekleştiren İl Başkanı Fevzi Kılıç, Sakarya’nın geleceği için çok önemli bir yola çıktıklarını belirtti. SATSO’nun Sakarya için öneminden de bahseden Başkan Kılıç, “Birlikte gerçekleştirdiğimiz son toplantımızda da ifade edildi. Sakarya’mız konumu ve potansiyeli, gerçekleştirdiği çalışmalarla çok önemli bir noktada. Ticaret ve Sanayi Odamızın başarıları şehrimize güç katmaktadır. Teşekkür ediyoruz. İnşallah birlik ve beraberlikle 7 milletvekilimizle hep birlikte Sakarya’mız için çalışacağız” diye konuştu.

İsen: Yeni Bir Sakarya Kurulacak
Cumhurbaşkanı Eski Genel Sekreteri ve Eski Başdanışmanı ve 2. Sıra Milletvekili Adayı olan Mustafa İsen adaylar adına konuştu. İsen, “Sakarya’mızda tüm şartlar değerlendirildiğinde çok açık bir şekilde görülüyor. Yeni bir Sakarya kurulacak. SATSO’nun çalışmaları ve sunumlarında görüyoruz. 90 bin yeni istihdam yaklaşık 400 bin yeni nüfus demektir. Çok güzel bir kadro ile yola çıktık. Modern şehirlerde kanaat önderleri iş dünyamızın temsilcileridir. Güçlü ortak bir akıl ve sağlıklı bir sinerji ile Sakarya’mızı örnek bir şehir olarak göreceğiz” şeklinde konuştu.

Kösemusul: Gelecek Sakarya’mızın Olacak
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mahmut Kösemusul, SATSO olarak sosyal ve ekonomik anlamda Sakarya’ya çağ atlatmak için gayretli çalışmaları birlik ve beraberlikle gerçekleştirmek istediklerinin ve bu doğrultuda hareket ettiklerinin altını çizdi. Başkan Kösemusul, “Sakarya’mız her alanda bir sıçrama gerçekleştirecek. Şehrimiz için her anlamda yeni bir dönem başlıyor. Yerli oto hedefimize çok yaklaştık. Düzenli ve modern sanayi hedefimizde çok önemli mesafeler aldık. Eğitimde, istihdamda, ihracatta güzel başarılar elde ediyoruz. İstişarede, gönül ile yapılan tüm çalışmalarda hayır ve bereket vardır. Ortak amaç; Sakarya’mızı hedeflerine ulaştırmaktır. Gelecek inşallah Sakarya’mızın olacaktır. Başarılar diliyoruz.” ifadelerini kullandı.
Haber Tarihi : 9/4/2015
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::