CHP İl Başkanı Ayça Taşkent ve Milletvekili Engin Özkoç ile adaylar; Hüseyin Avni Şahin, Erdoğan Isır, Elif Asiye Başer, Ayşe Kılıç ve Enis Ceylan’ı Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte misafir eden SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Yılgenci, “Önümüzdeki dönemin Sakarya’mızın dönemi olacağını söyleyebiliriz. SATSO olarak birlikte çalışma kültürünü çok önemsiyor, çalışmalarımızı ortak akılla şekillendiriyoruz. Sakarya’mız için daha yapacağımız çok iş var diyor; Vekil adaylarımıza başarılar diliyoruz” dedi.

CHP Milletvekili Adayları SATSO’da
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Yılgenci ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya İl Başkanı Ayça Taşkent, Milletvekili Engin Özkoç, Adaylar; Hüseyin Avni Şahin, Erdoğan Isır, Elif Asiye Başer, Ayşe Kılıç ve Enis Ceylan’ı ağırladı.

Özkoç: SATSO Bir Okuldur
SATSO Meclis Başkanı Akgün Altuğ ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, seyahat programları dolayısıyla ziyaret programına katılamazken ilk konuşmayı gerçekleştiren İl Başkanı Ayça Taşkent, Sakarya Örgütü olarak daha başarılı olacaklarına olan inancını dile getirdi ve seçim çalışmalarını aktardı. Taşkent’in ardından konuşan Milletvekili Engin Özkoç, kendisinin de SATSO Ailesi’nden olduğunu hatırlatarak, “SATSO Eski Meclis Başkanı olarak bu güzel ailenin içerisinde yer almaktan iftihar ediyorum. Başarılı bir Odamız var. SATSO adeta bir okul gibiydi benim için. İşveren olmadan emeğin de değeri olmaz. Eşit ve adil dağıtım istiyor, iş dünyamız ile her zaman beraber olacağımızı ifade ediyorum.” diye konuştu.

Yılgenci: Sakarya’mız İçin Daha Çok İşimiz Var
Taşkent ve Özkoç’a teşekkür ederek konuşmasına başlayan SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Yılgenci, gerçekleştirilen son çalışmaları aktardı; Sakarya’nın geleceğinin çok parlak olacağına olan inancını dile getirdi. Yılgenci, “Görüş farklılıkları zenginliktir ve aslında tek hedef Sakarya’mız için hizmet etmektir. Sakarya’mız için görünen gelecek çok parlak. İnşallah önümüzdeki dönemin Sakarya’mızın dönemi olacağını söyleyebiliriz. SATSO olarak birlikte çalışma kültürünü çok önemsiyor, çalışmalarımızı ortak akılla şekillendiriyoruz. Sakarya’mız için daha yapacağımız çok iş var diyor; Vekil adaylarımıza başarılar diliyoruz.” ifadelerini kullandı.
Haber Tarihi : 13/4/2015
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::