Sakarya Doğa Koleji öğrencileri Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Akgün Altuğ, Doğa Koleji öğrencilerini ağırladı.

İlkokul kademesinde eğitim gören öğrenciler tarafından gerçekleştirilen ziyarette Meclis Başkanı Altuğ ve meclis üyeleri, öğrencileri SATSO’daki yeni eğitim salonlarında bilgilendirdiler. Çevreye duyarlılık ve bilinçlendirme konusunda öğrencilerin kendileri tarafından hazırlanan bir anket de Meclis Başkanı Altuğ’un yanı sıra SATSO Meclis üyeleri tarafından da yanıtlanarak cevaplar konusunda detaylı bilgiler verildi.

Öğrencilerin çevre konusunda duyarlılığını takdirle karşılayan Meclis Başkanı Akgün Altuğ, gelecek nesillerin her alanda olduğu gibi çevre bilinci konusunda da gerekli yetkinliğe ulaşıyor olmasından memnuniyet duyduklarını belirterek; “Bizden sonra gelecek olan neslin yaşadıkları dünyanın sorunları ve çözüm önerileri konusundaki duyarlılıkları çok güzel, öğrencilerimizle keyifli bir vakit geçirip sohbet etmekten de mutlu olduk.” dedi.

Öğrenciler Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın işleyişi konusunda da Meclis Başkanı Altuğ’dan bilgi aldılar.

Haber Tarihi : 21/4/2015