“Gazeteciler Birliği Derneği; amacımız Sakarya’da farklı bir enerji ve sinerji

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Sakarya Gazeteciler Birliği Başkanı Zeki Aydıntepe ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırladı.
Kurulan yeni birlik ile ilgili SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul’a yeni kurulan Sakarya Gazeteciler Birliği ile ilgili bilgi veren Aydıntepe, “Gazeteciler Birliği Derneği adı altında bir birlik çalışmasına girdik. Amacımız Sakarya’da farklı bir enerji ve sinerji oluşturmak. İnşallah güçlü basın dilini en güzel şekilde yansıtacağız. İlimizin en büyük sivil toplum örgütü olarak çalışmalarımıza destek bekliyoruz. İyi niyetle kurulmuş bir oluşumuz, samimi duygularımızla mesleğimize katkı sağlamayı ve meslektaşlarımıza faydalı olmayı hedefliyoruz. ” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Kösemusul ise Dernek üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Kösemusul, gazetecilerin ve ilimizdeki yerel basının Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın her türlü çalışmasında ve projlerinde önemli bir paydaş olduğunu belirterek “ Biz SATSO olarak ilimizin ve üyelerimizin menfaatine olacağına inandığımız projeleri oluşturup bir kamuoyu desteği ile ilgili kurum ve kuruluşları harekete geçirmek adına itici güç niteliği taşıyoruz. Hiçbir proje bizim değildir, projelerimiz ve başarılarımızın ortağı sizsiniz. Çalışmalarımızı kamuoyuna en hızlı, en doğru şekilde aktarırken paydaşlığınız bizim için önemli. Çok büyük çalışmalar yapılıyor. Örneğin Otomotiv Şehri Sakarya projemiz bundan 5 yıl önce başladık. 5 yıldır lobi çalışmaları, çalıştaylar, toplantılar çerçevesinde yoğun gayretleriz oldu.  Bugün baktığımızda Cumhurbaşkanımızdan “Karasu Otomotiv İhtisas Endüstri Bölgesi” ile ilgili müjdeyi almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm çabamız şehrimiz için. Bu hepimizin başarısıdır.

SATSO olarak “benim değil bizim” anlayışı ile hizmet etmek düsturumuzdur. Uzlaşmacı, çözüm odaklı, ortak vizyonla çalışıyoruz. Hep birlikte daha nice çalışmalara imza atacağız, hayır duasını alacağımız işler nasip olsun. Basın mensuplarımızın de kendilerini geliştirmeleri adına eğitim mekanlarımızda çalışmalarına da destek vermekten mutluluk duyarız. Ortak bir proje üretebiliriz” dedi.

 

Haber Tarihi : 21/4/2015
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::