AK Parti Erenler İlçe Teşkilatı ile birlikte SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul ve Yönetimini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Eski Genel Sekreteri ve Başdanışmanı, Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mustafa İsen, Otomotiv Üssü Sakarya çalışmaları için SATSO’ya teşekkür etti. İsen, “Otomotiv üssü çalışmalarında, Otomotiv İhtisas Endüstri Bölgesi’nin şehrimizde kazandırılmasında işi başlatan, inanan ve sıkı takip eden SATSO ve şehrimiz iş dünyasına teşekkür ediyorum. Şimdi aidiyet kültürümüzü geliştirerek sektörlerde markalaşma dönemini başlatmalıyız” dedi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Cumhurbaşkanı Eski Genel Sekreteri, Eski Başdanışmanı ve AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mustafa İsen ve beraberindeki AK Parti Erenler İlçe Teşkilatı’nı misafir etti. Ziyaret programında konuşan Başkan Mahmut Kösemusul, seçimlerin sonunda kazananın Sakarya olacağına olan inancını dile getirerek başarılar diledi, SATSO’nun çalışmalarını aktardı.

Lokomotif Şehir Sakarya
Sakarya’nın sanayi geleceğini çok dikkatli planladıklarını vurgulayan Başkan Kösemusul, Otomotiv Şehri Sakarya Projesi’nde daha çok mesafe almak istediklerini belirtti. Sadece sanayi değil, çağın şartlarına uygun ticaret, modern tarım ve daha nitelikli turizm için de çalışacaklarını aktaran Başkan Kösemusul, “Sakarya’mız inşallah ülkemizin lokomotif şehri olacaktır. Biz iş dünyası olarak bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Ziyaretinizden çok memnun olduk. Hizmet yolunda başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Kuluçka Dönemini SATSO Başlattı
Başkan Kösemusul’un ardından önemli açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Mustafa İsen, Sakarya’nın gelişim hızına şehir insanının inanarak çalışmalara destek vermesi gerektiğinin altını çizdi. Prof. İsen, “Bir şehir inanırsa birçok mesele kolaylıkla hallolur. Bunu otomotiv çalışmalarında SATSO göstermiştir. Bir fikre inanacak ve kuluçkaya yatıracaksın ki fikir hayata geçsin. Otomotiv işine inanan, kuluçkaya yatıran SATSO olmuştur. Otomotiv üssü çalışmalarında, Otomotiv İhtisas Endüstri Bölgesi’nin şehrimizde kazandırılmasında işi başlatan, inanan ve sıkı takip eden SATSO ve şehrimiz iş dünyasına teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Aidiyet Kültürüyle Markalaşma Dönemi
Sakarya’nın eğitim ve sosyal yaşamı ile ticari gelişimi için daha hızlı aşama kaydetmesi gerektiğini vurgulayan Prof. İsen, “Eğitimde güncellemeyi ihtiyaçlarımıza yönelik yapmalı, Sakarya’mızda aidiyet kültürünü daha da geliştirmeli ve sektörlerde markalaşma dönemini artık başlatmalıyız.” ifadelerini kullandı.
Haber Tarihi : 28/4/2015
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::