SATSO, TOBB 71. Genel Kurulu’na Katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun katılımlarıyla gerçekleştirilen TOBB 71. Olağan Genel Kurulu programlarına, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, TOBB SATSO delegeleri, Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu Başkanları katıldı. Genel Kurulun hayırlı olmasını dileyen Başkan Kösemusul, “Ülkemiz ve şehirlerimiz iş dünyamızın azmi ile yükselişini sürdürecek. Biz birlikte güçlüyüz” dedi.

Başkan Kösemusul Kabak Tatlısı İkram Etti
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 71. Olağan Genel Kurulu Programlarına katıldı. İlk gün tüm illerin kendi değerlerini sergilediği Yöresel Ürün Pazarı’nda kurulan Sakarya Standında Türkiye’nin dört bir yanından gelen katılımcılara kabak tatlısı ikram edilirken TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul’un ve delegelerin misafiri oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023 Hedeflerinde Öncü İş Dünyasıdır
Yöresel Ürün Pazarı’nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan teşrifiyle Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Töreni gerçekleştirildi. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomiden demokrasiye kadar her alanda Türkiye’nin sorunlarının çözümü için en ön safta mücadele veren Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne teşekkür etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin geçtiğimiz 12 yılda yazdığı büyük başarı hikâyesinde çok büyük gayreti ve katkısı olan Birliğin, ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşması konusunda da aynı öncü rolünü sürdüreceğine olan inancını dile getirdi. Erdoğan, “Türkiye’deki istikrar ve güven ortamını kalıcı hale getirmek için artık yeni araçlara, yöntemlere ihtiyacımız var; bunun yolu da yeni Anayasa ve başkanlık sisteminden geçiyor” ifadelerini kullandı. Başkan Kösemusul, Tören sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelirken Erdoğan, Sakarya’ya selamlarını iletti.

Hisarcıklıoğlu: Gücümüzü Birlikteliğimizden Alıyoruz
Başkan Mahmut Kösemusul, Yönetim Kurulu Üyeleri, TOBB Delegeleri, SATSO Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu Başkanları 71. Genel Kurul öncesi TOBB tarafından TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in katılımıyla ATO Congresium’da düzenlenen akşam yemeğine katıldı. Yemekte konuşan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, TOBB’un gücünü birlik ve beraberlikten aldığını vurguladı.

Yeni Büyüme Hikâyesi, Yeni Yapısal Reformlar
TOBB 71. Genel Kurul TOBB – ETÜ’de AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve siyasi parti temsilcilerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Genel Kurulda konuşan Hisarcıklıoğlu, iş dünyasının yeni bir büyüme hikâyesi yazmak istediğini bunun için de siyasilerden yeni yapısal reformların elbirliğiyle ve hızla hayata geçirilmesini istediklerini vurguladı. İnsanlık onurunun en kutsal unsurlarından birinin insan emeği olduğunun altını çizen Başbakan Davutoğlu emeğin hakkını vermenin hem devlet hem de özel sektör için bir şiar olduğunu söyledi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise iktidara geldiklerinde birinci sınıf demokrasi için çalışacaklarını dile getirdi.

Kösemusul: Birlikte Güçlüyüz
Genel Kurulun tamamlanmasının ardından düşüncelerini paylaşan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, delegeler ile girişimciler kurulu başkanlarına teşekkür ederken, Genel Kurulun hayırlı olmasını diledi. Başkan Kösemusul, “Sakarya iş dünyası olarak ülkemizin hedeflerine azami katkı sağlamak için büyük gayret gösteriyoruz. İnanıyorum ki ülkemiz ve şehirlerimiz iş dünyamızın azmi ile yükselişini sürdürecek. Çünkü biz birlikte güçlüyüz” ifadelerini kullandı.
Haber Tarihi : 4/5/2015
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::