Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sakarya Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Çelik’ hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Kösemusul ve Yönetim Kurulu Üyeleri; kararname ile geçtiğimiz aylarda Sakarya Vergi Dairesi Başkanlığı'na atanan Ahmet Çelik’e yeni görevinde başarılar dileyerek Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Sakarya’da kurumlar arası iletişim anlamında güzel bir birliktelik ve ciddi bir güç olduğunu belirten SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, “SATSO bünyesindeki üyelerle ilin ekonomisine yön veren, öncelikle üyelerinin menfaati ve talepleri doğrultusunda hizmet eden bir kurumdur. Bu anlamda üyelerimizin işlerini kolaylaştırmak ve hızlandırmak adına kurumlar arası işbirliği önemlidir. Vergi Dairesi de üye ve mükellef ortak paydasında işbirliğimizin kuvvetli olduğu kurumlarımızdandır. Bu anlamda örneğin SATSO üyelerinin sıklıkla kullandıkları Oda içi belge işlemleri ve vergi dairesi işlemlerinde zaman kaybının önüne geçmek adına Vergi Dairesi’nden bir personelin odamız bünyesinde görevlendirilmesi söz konusu olabilir. Aynı zamanda vergi mükellefi olan SATSO üyelerinin kaliteli hizmet alımları kurumsal olarak bürokrasinin azaltılması ve kaliteli hizmet anlayışı anlamında büyük önem teşkil ediyor” dedi. 

Sakarya Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Çelik, kendisine yapılan bu ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Heyetine teşekkür ederek SATSO ile her türlü kurumsal işbirliğinden ve ortak projelerden memnuniyet duyacaklarını ifade etti.

 

Haber Tarihi : 6/8/2015
PAYLAŞ
Son Haberler ::