Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul Anadolu Aslanları işadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Mustafa Koca’yı makamında ağırladı.

Söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, SATSO’nun projeleri ve çalışmaları konusunda bilgi vererek kurumlar arası işbirliği ve iletişim çerçevesinde faaliyet gösterdiklerini birlik ve beraberlikle büyük bir camia olduklarını ifade etti.

SATSO Yönetim Kurulu Üyelerinin de bulunduğu ziyarette konuşan ASKON Genel Başkanı Mustafa Koca Türk iş dünyasının gelişimi ve mevcut ekonomik durum üzerine değerlendirmelerde bulunarak STK’ların bu gelişimdeki önemine değindi.

Ziyaretin anısına Ada’dan Pazar’a Sakarya kitabı takdim eden Başkan Kösemusul’a ASKON Başkanı Mustafa Koca hediye tabak takdim etti.

Haber Tarihi : 18/8/2015