31 Ağustos Pazartesi ETML’nin Temeli Atılıyor,

Sakarya’daki Oda Ve Borsalar SATSO’da Toplanıyor

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul;  31 Ağustos Pazartesi günü TOBB Sakarya Kız Endüstri Teknik Meslek Lisesi’nin temel atma törenine ve ardından Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesinde Sakarya’da faaliyet gösteren oda ve borsaların iştiraki ile gerçekleştirilecek “Oda ve Borsalar Müşterek Meclis Toplantısı  Sakaryalılar’ı davet etti.

Kız Endüstri Teknik Meslek Lisesi

Mahmut Kösemusul, Serdivan ilçesinde inşa edilecek Kız Endüstri Teknik Meslek Lisesi’nin Sakarya eğitimine ve nitelikli istihdama güç katacağını da vurgulayarak törene tüm Sakaryalıları davet etti.

Başkan Kösemusul, “24 derslikten oluşacak lisemizin inşaat startını, 31 Ağustos Pazartesi saat 18.00’de TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve il protokolümüzün katılımı ile hep birlikte veriyoruz. Törene hemşehrilerimizi davet ediyoruz” dedi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO), şehrin eğitim gücünü yükseltmek ve istihdam kalitesini daha da artırmak için başlattığı yoğun çalışmaları kapsamında,  Endüstri Meslek Lisesinin inşaatı yükselirken, şimdi de Serdivan ilçesine TOBB önderliği ve Serdivan Belediyesi’nin katkılarıyla Kız Endüstri Teknik Meslek Lisesi’nin temelini atacak olmanın gururu ve heyecanını yaşıyoruz.

Sakarya’mızı doğru projeler ve disiplinli çalışma ile geleceğe hazırlamak zorundayız. Bu anlayışla gerçekleştirdiğimiz çalışmaların en başında tabii ki eğitim var. Eğitime çok daha fazla önem vermeliyiz. İş dünyasının gücü de eğitimden gelir. TOBB Sakarya Kız Endüstri Teknik Meslek Lisesi’nin Temel Atma Töreni, 31 Ağustos Pazartesi günü saat 18.00’de gerçekleştirilecek. Törenimize tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Oda ve Borsalar Müşterek Meclis Toplantısı

Başkan Kösemusul SATSO ev sahipliğinde gerçekleştirilecek söz konusu iki programın da şehrimiz adına büyük önem taşıdığını belirterek “SATSO camiası olarak heyecanımız büyük. Biz kendimizi kentimizin menfaatlerine adamış bir kurum olarak koyduğumuz her tuğlanın, attığımız her adım ve deklare ettiğimiz fikirlerimizin bu şehre katlanarak dönmesine çabalıyoruz, sorumluluğunu taşıyoruz.  Bu anlamda 31 Ağustos Pazartesi günü şehrimiz ve bizim için önemli ve anlamlı bir gün olacak.

TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımı ile 31 Ağustos 2015 Pazartesi günü saat 19.30’da Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek “Sakarya Oda ve Borsalar Müşterek Meclis Toplantısı”na ev sahipliği yapacağız.

Sakarya Ticaret Borsası, Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası, Akyazı Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyelerinin iştiraki ile yapılacak toplantıda Sakarya iş dünyasının mesleki, sektörel ve ekonomik mevcut durumuna, sorunlara çözümlere yönelik değerlendirme yapılacak. Sakarya’da faaliyet gösteren Oda ve borsa meclis üyeleri, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında ilk defa bir araya gelecekler” diye konuştu.

Haber Tarihi : 29/8/2015
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::