Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Söğütlü ilçesinde kurulma çalışmaları süren 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırım yapacak iş adamlarını misafir etti. Kösemusul, “Hassasiyetlerimizi asla göz ardı etmeden, Sakarya’mızın sanayi geleceğini çok dikkatli planlıyoruz. Söğütlü ilçemizde inşallah güzel bir kümelenme çalışmasını daha tamamlayacağız.” dedi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Söğütlü ilçesinde 4 bin dönüm alanda kurulacak 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırım yapacak iş adamlarını misafir etti. İstanbul’da bulunan ERSİAD Derneği öncülüğünde Söğütlü’de gerçekleştirilecek yatırımlarla ilgili istişarelerin olduğu ziyarette açıklamalarda bulunan Başkan Kösemusul, Sakarya’nın sanayisini şehrin yönetenleri ile birlikte çalışarak çok dikkatli bir şekilde planladıklarının altını çizdi. Başkan Kösemusul, “Hassasiyetlerimizi asla göz ardı etmeden, Sakarya’mızın sanayi geleceğini çok dikkatli planlıyoruz. Söğütlü ilçemizde inşallah güzel bir kümelenme çalışmasını daha tamamlayacağız. 4 bin dönüm alan üzerinde çevre hassasiyetlerimizin üst seviyede olduğu modern şartlarda uygun bir çalışma olacak. İstanbul’dan sanayicilerimiz bizlerin destekleri ve gözetiminde Söğütlü 2. OSB’de inşallah Sakarya’mızın ekonomisine önemli katkılar sağlayacak.” ifadelerini kullandı.
Haber Tarihi : 8/9/2015