SATSO EĞİTİMLERİYLE İŞ YAŞAMININ KALİTESİ YÜKSELİYOR

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın eğitim programları konuları ve içeriğiyle dikkat çekiyor. SATSO, önümüzdeki günlerde birçok başlıkta eğitimler vermeye devam edecek. Eğitim programlarını zenginleştirdiklerini duyuran Başkan Kösemusul, SATSO üyelerini programlara davet etti.

Yeni Başlıklar Eklendi

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO), üyelerinin iş yaşamını daha da kolaylaştırmak hedefiyle çalışmalarını aralıksız sürdürüyor; üretim, hizmet, pazarlama, yönetişim gibi temel gereklilikler ve iş dünyasını başkalaştıran önemli ayrıntılar çerçevesinde yenilenmelerine destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen eğitim programlarına yeni başlıklar eklenerek programlar zenginleştirildi.

Yenilenmeyen Yenilmeye Mahkûmdur

Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, gerek mesleki gerek kurumsal gerekse kişisel gelişim anlamında eğitim programlarının iş dünyasının gerekliliği olduğuna dikkat çekti. Kösemusul, “Günümüz rekabet koşullarının sürekli değişmesi, işletme çalışanlarının eğitimlerinin önemini de arttırdı.  Eğitim bitmeyen bir süreçtir, hele ki iş dünyasının koşulları göz önüne alındığında eğitim ve uygulama olmazsa olmazımızdır. Hepimiz iş adamıyız, yenilenmeyen bir yapı yenilmeye mahkûmdur. Sakarya iş dünyası olarak biz bu bilinci oluşturduk, şimdi bu farkındalığı yaygınlaştırmak büyükten küçüğe tüm üyelerimize eğitimlerimizle katkı vermeye çalışıyoruz. Türkiye’nin en kaliteli eğitmenleri ve güvenilir kurumları ile müşterek düzenlediğimiz eğitim faaliyetlerini artırarak devam edeceğiz.” diye konuştu. 

Üyelerin İhtiyacına Yönelik Eğitimler

Kaliteli eğitim ve nitelikli istihdamın başarının temel faktörleri olduğunun altını çizen Kösemusul, “Sektörde fark oluşturarak yaptığı yenilikler ve değişimler sayesinde kendini kanıtlamış olan, mükemmel finansman yapısına, gelişmiş makine, donanım ve bilişim sistemlerine sahip kurumlar bile, bu güçlerini ancak vasıflı ve eğitimli bir işgücünün ellerine teslim ederlerse, uzun vadeli var olabilirler. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu durumu gördük ve yeni içeriklerle eğitim programımızı zenginleştirdik. İş hayatının ihtiyacı olan alanlarda eğitimler düzenliyoruz. Üyelerimize düzenlenen anket sonuçlarına göre eğitim konularımızı ve içeriklerimizi belirliyoruz. Tüm üyelerimizi eğitimlerimize davet ediyorum.’’ ifadelerini kullandı.

ABİGEM - TEKNOKENT Destek Ofisleri SATSO’da

SATSO, eğitim programlarında sektörel, mesleki, kişisel gelişim, pazarlama adına çok çeşitli başlıklarda değişikliklerle üyelerine katkı sağlayacak.

Bunun için Türkiye’nin en iyi eğitmen kadroları ve danışmanlık firmalarından destek alan SATSO, Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi ve TEKNOKENT destek ofisi ile işbirliğine gitti.  ABİGEM VE TEKNOKENT SATSO bünyesinde üyelere hizmet vermeye başladı.

SATSO 2015 Ekim-Kasım-Aralık Eğitim Konuları ise şöyle:

EKİM 2015

 

ADR BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

02 Ekim 2015

Proje Hazırlama ve Yazma (PCM) Eğitimi

05-06-07 Ekim 2015

İnsan Kaynakları Yönetimi

08 Ekim 2015

Yeni Türk Tüketici Kanunu Bilgilendirme Semineri

20 Ekim 2015

KASIM 2015

 

Etkili Sunum Teknikleri

04 Kasım 2015

Dış Ticaret Eğitimi Sertifika Programı

30 Kasım - 01-02 Aralık 2015

Eğiticinin Eğitimi

25 Kasım 2015

ARALIK 2015

 

Medya İlişkilerinde Stratejik Planlama

ve Yönetim

02-03 Aralık 2015

İnsan Kaynakları Yönetimi Sertifika Programı

7-8-9 Aralık 2015

Yönetici Asistanlığı Yetkinlik Geliştirme

10 Aralık 2015

Sorumluluk Sigortaları ve Hasar Uygulamaları

15 Aralık 2015

 

Haber Tarihi : 16/9/2015
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::