Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası 13. ve 25. Meslek Komitelerini ağırlayarak İnşaat Malzemecileri Sitesi ve Keresteciler Sitesi ile ilgili kümelenme çalışmalarını değerlendiren Başkan Mahmut Kösemusul, “Zamanın ruhuna uygun çalışmalıyız. Daha iyi olmak zorundayız. Sektörlerimiz hamdolsun önemli gelişmeler gösteriyor. İş dünyası olarak şehrimiz için en güzelin peşindeyiz. Kararlı adımlarla yolumuza devam edecek; doğru ve uygun projelerle başarılı olacağız.” dedi.

İnşaat Malzemecileri Sitesi
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, 13. ve 25. Meslek Gruplarını makamında ağırladı. İlk olarak 13. Meslek Komitesi ile bir araya gelen Başkan Kösemusul, inşaat malzemecileri sitesi ile ilgili gerçekleştirilen son çalışmaları değerlendirdi. 13. Meslek Komitesinden Komite Başkanı Özgür Karakaş, Komite Üyeleri İsmail Filizfidanoğlu, Eyüp Tuncer ile 13. Meslek Komitesinden Meclis Üyeleri Hayrettin Kovacıoğlu ve Enver Tok, istek ve önerilerini Başkan Kösemusul ile paylaştı. Komitelerin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti belirten Kösemusul, “Sektörlerimiz hamdolsun önemli gelişmeler gösteriyor. İş dünyası olarak şehrimiz için en güzelin peşindeyiz. Doğru projeleri sonuçlandırıp başarılı olacağız” diye konuştu.

Keresteciler Sitesi
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren ve çoğunluğunu orman ürünleri imalatçıları ve kerestecilerden oluşan 25. Meslek Komitesi’ni de misafir eden Başkan Mahmut Kösemusul, Komitenin talebi olan Keresteciler Sitesi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. 25. Meslek Komitesinden meclis üyeleri Murat Bayrak ve Eyüp Kuriş’in de bulunduğu ziyarette konuşan Kösemusul, “Hassasiyetlerimizi asla hasıraltına sürüklemeden gerçekleştirdiğimiz kümelenme projelerinde önemli mesafeler alıyoruz. Zamanın ruhuna uygun çalışmalıyız. Daha iyi olmak zorundayız. Keresteciler Sitesi ile ilgili de yol haritamızı belirleyelim. İnşallah uygun ve doğru bir proje ile sonuçlandırırız. Sakarya’mızın geleceğini düşünerek hareket edip bizlere destek olan üyelerimize teşekkür ediyorum. Kararlı adımlarla yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Haber Tarihi : 29/9/2015
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::