İl Jandarma Alay Komutanı Albay Emin Dursun, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Yönetim Kurulu Üyelerine iade-i ziyarette bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kösemusul, Albay Dursun’a teşekkür etti. Kösemusul, birlik ve beraberlik içerisinde Sakarya’ya güzel hizmetler sunacaklarını da sözlerine ekledi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Konya’dan Sakarya’ya atanarak İl Jandarma Alay Komutanlığı görevine başlayan Albay Emin Dursun’u ziyaret etmişti. Albay Dursun, SATSO’ya iade-i ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan Albay Dursun, Sakarya’nın kalkınmaya hazır bir şehir olduğunu gördüklerini ifade ederek, iş dünyasına başarılar diledi. Albay Dursun ile Sakarya ekonomisini konuşan Başkan Kösemusul, “Sn. Komutanımızın görevlerinin tekrar hayırlı olmasını diliyor, ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Terör belasından inşallah kurtulan ve gelişim sürecini daha da hızlanarak devam ettiren bir Türkiye arzusundayız. Ordumuzun, Emniyet Teşkilatımızın, vatan evlatlarımızın her zaman yanındayız, duacısıyız. İnşallah birlik ve beraberlikle şehrimize ve ülkemize hayırlı hizmetler sunacağız” ifadelerini kullandı.
Haber Tarihi : 29/9/2015