Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, iş dünyasını 15 – 16 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek “Match4Industry” ticari iş görüşmelerine davet etti. Başkan Kösemusul, “İhracat hamlelerimiz sürüyor. İş dünyamızın iş görüşmeleri ile ihracat ağını genişletmelerini arzu ediyoruz. Katılımın ücretsiz olduğu bu güzel çalışmaya iş dünyamızı davet ediyoruz” dedi.

Ücretsiz İhracat Çalışmasına Davet
Ekonomi Bakanlığı nezdinde, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın ortağı olduğu, Avrupa İşletmeler Ağı üyesi Doğu Marmara ABİGEM ve Kocaeli Sanayi Odası işbirliğiyle, 15 - 16 Ekim 2015 tarihinde “Match4Industry” ticari iş görüşmeleri organize ediliyor. Katılımın ücretsiz olduğu ikili iş görüşmeleri 15 - 16 Ekim 2015 tarihlerinde TOSB Otomotiv Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde gerçekleşecek.

Son Başvuru 9 Ekim
Çalışma ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, ihracat hedeflerini gerçekleştirmek amacıyla projeler ürettiklerini ve bölgesel çalışmalara da tam destek verdiklerini vurguladı. Kösemusul, “Sakarya’mız Eylül ihracatında 8. Sıraya yükseldi. İnşallah orta vadede daha iyi seviyelerde olacağız. İhracat hamlelerimiz sürüyor. İş dünyamızın iş görüşmeleri ile ihracat ağını genişletmelerini arzu ediyoruz. Yeni bir etkinlik kapsamında, işbirliği yapmak isteyen bölgemiz firmaları, arzu ettikleri takdirde yabancı firma yetkililerini işletmelerinde ağırlayabilecek. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak bize başvuran tüm firmalara destek olacağız. Son kayıt; 9 Ekim. Gerekli bilgi ve destek Odamız sekretaryası tarafından gerçekleştirilecektir. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak 7/24 üyelerimiz için hizmetteyiz. Katılımın ücretsiz olduğu bu güzel çalışmaya iş dünyamızı davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
Haber Tarihi : 2/10/2015
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::