Bu yıl 6. sı düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı’nda Taraklı fuarı ve ürünleri büyük ilgi gördü.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın desteği ile açılan Taraklı Belediyesi ve Kent Konseyinin standında kaşık ustası Sabri Özşahin’in kaşıkları ve Taraklı’nın yöresel lezzetleri ziyaretçiler tarafından ilgi ile karşılandı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, fuarda Taraklı standını ziyaret ederek hayranlığını belirtti.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı Teyfik Öztürk ve SATSO Personeli’nin de katıldığı fuarda ,Taraklı Kent Konseyi Başkanı Naim Nalbant 12 bin yıllık el emeği ürünlerinin en iyi şekilde tanıtıldığını dile getirerek ‘’ Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın katkılarıyla iştirak ettiğimiz fuar  ilimiz ve ilçemizin ulusal anlamda tanıtımı açısından çok yararlı oldu. Bugüne kadar desteklerinden dolayı Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu başta olmak üzere tüm SATSO camiasına teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Haber Tarihi : 9/10/2015