Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Sakarya Genç Girişimciler ve İşadamları Derneği (Sakarya GİAD) Kurucu Başkanı Gökhan Korkmaz ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Sakarya GİAD Başkanı Gökhan Korkmaz 50 iş insanı ile güç birliği yapılarak kurulan oluşum ve üyeleri hakkında bilgiler verip, amaçlarının bölgesinde ve ülkesinde ekonomi tabanlı bir sivil toplum kuruluşu olarak iş insanlarına ve Sakarya’ya hizmet olduğunu açıkladı. Korkmaz “Biz taraf olmadan iş dünyasının gelişimine katkı sağlamak hedefinde olan ekonomik tabanlı bir sivil toplum örgütü olarak hizmet veriyoruz. Bu anlamda SATSO ile ortak çalışmalarda bulunmaktan memnuniyet duyarız. Tecrübeleri ve donanımı ile güçlü bir sivil toplum örgütü olan SATSO’nun desteğini de bekleriz” diye konuştu.

Söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul girişimci zihniyetler ve gençlerin farklı vizyoner bakış açıları ile büyüyen bir şehir inşa ediyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Girişimci ve genç zihniyetlerin oluşturduğu sivil toplum örgütlerinin önemine dikkat çekerek ilimizin geleceği ve gelişimi adına çözüm önerilerinize projelerinize paydaşlık etmekten memnuniyet duyarız.

 

 

Haber Tarihi : 15/10/2015
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::