Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, ADAPTTO işbirliği ile nitelikli istihdam sorununa dikkat çekerek sorunların çözümü için yol haritası belirlemek hedefiyle bir seminer düzenliyor.

Gazi Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü öğretim üyesi, NTV, CNBC-e ekonomi yorumcusu ve Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Prof. Dr. Cem Kılıç, Türkiye ve Sakarya’daki mevcut istihdam durumu, yurt dışındaki iyi uygulamalar ve soruna çözüm önerilerini aktaracak. Sakarya’nın istihdam geleceğinin masaya yatırılacağı seminer,  22 Ekim 2015 Perşembe günü, 09.00 – 13.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek seminer, SATSO Ali Coşkun Konferans Salonu’nda sektör temsilcilerinin katılımı ile yapılacak.

Başkan Mahmut Kösemusul, programın önemine dikkat çekerken, SATSO paydaşlarını ve iş dünyasını seminere davet etti.

Sakarya sanayisinde önemli gelişmeler yaşandığını aktaran SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, kaliteli eğitim ve nitelikli istihdam konusunda başlattıkları çalışmalara ivme kazandırdıklarını vurguladı. “Sakarya’nın İstihdam Geleceği” seminerine kurum paydaşlarını ve iş dünyasını davet eden Kösemusul, “Şehrimiz, gelişirken istihdam sorununa da çözüm bulmak zorundadır. Kurum paydaşlarımızı ve dostlarımızı istihdamda yol haritamızı belirleyeceğimiz seminer programımıza bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Haber Tarihi : 20/10/2015
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::