MHP Sakarya Milletvekili Zihni Açba ve Milletvekili Adayı Ali Rıza Acartürk’ü SATSO Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte misafir eden Başkan Mahmut Kösemusul, iş dünyasının 1 Kasım seçimleri ile ilgili beklentisini açıkladı. Kösemusul, “Güven ortamı olmadan başarı gelmez. İş dünyası olarak güçlü hükümetle birlikte güçlü bir ekonomi arzuluyoruz. Beklentimizin seçim sonrasında siyasi aktörlerde karşılık bulacağına inanıyorum.” dedi.

Açba: Vatandaşımız mutlaka sandığa gitsin

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sakarya Milletvekili Zihni Açba ve Milletvekili Adayı Ali Rıza Acartürk, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti. Türkiye siyasetinin ve Sakarya’da oluşan yansımalarının değerlendirildiği ziyarette konuşan Milletvekili Zihni Açba, AK Parti ve CHP nezdinde koalisyon görüşmelerinde de anlaşılacağı üzere MHP’nin güvenli bir ortak olarak görüldüğünü vurguladı. Vatandaşın, görüşü her ne olursa olsun sandığa mutlaka gitmesi gerektiğinin altını çizen Açba, “Her bir vatandaşımızın aynı görüşte olması gibi bir durumu asla beklemeyiz. Mutlaka ve mutlaka sandığa gidip oy kullanılmalıdır.” diye konuştu.

Acartürk: Koalisyon seçeneği doğru değerlendirilmeli

MHP’nin koalisyon tecrübesinin yüksek olduğunu ve koalisyon seçeneğini vatandaşa doğru aktarmak için çalıştıklarını belirten Milletvekili Adayı Ali Rıza Acartürk, “Koalisyon görüş zenginliğiyle doğru işletildiğinde kutuplaşma olmadan başarı sağlanır. MHP, ülkenin geleceğidir. Biz ahlaki beklentilerimizle, olması gerektiği gibi çalışıyoruz. Vatandaşımızdan da karar verirken ahlaki değerleri önceleyeceğine inanıyoruz.” şeklinde konuştu.

Kösemusul: Güçlü ekonomi, güçlü hükümet reformlarıyla olur

İş dünyasının 7 Haziran seçimlerinde olduğu gibi 1 Kasım seçimlerinde de beklentisinin aynı olduğunu vurgulayan Başkan Mahmut Kösemusul, güçlü ekonominin devlet gücü açısından önemini belirterek, “İş dünyası olarak biz her fırsatta dile getiriyoruz. Güven ortamı olmadan başarı gelmez. Güven ortamı olmazsa siyasi ve ekonomik başta olmak üzere istikrardan söz etmemiz pek mümkün değildir. Biz güçlü bir ekonomi arzuluyoruz. Bu da güçlü hükümetle birlikte gelecek aralıksız reformlarla olur. Reformlarla birlikte iş dünyasını ticaretini geliştirir, adımlarını daha sağlam atar. Beklentimizin seçim sonrasında siyasi aktörlerde karşılık bulacağına inanıyorum. 1 Kasım seçimleri ülkemiz, şehrimiz ve milletimiz için hayırlı olsun. Allah, duasını alacak hayırlı hizmetler sunmayı nasip eylesin.” ifadelerini kullandı.

 

Haber Tarihi : 27/10/2015
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::