Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç’i makamında ağırladı.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Yılgenci’nin de bulunduğu ziyarette konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Genç, 2015 yılı Söğütlü Festivali’ne verdiği maddi ve manevi katkılardan dolayı SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul başta olmak üzere tüm SATSO camiasına teşekkürlerini sunarak Belediye tarafından hazırlanan teşekkür belgesini takdim etti.

Söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kösemusul, ilimizin tanıtımı açısından Söğütlü Festivali ve benzer etkinliklerin önemine dikkat çekerek, “Bu tür organizasyonlar hem ilimizin birlik ve beraberliğini güçlendirmek hem de ilimizin var olan potansiyelini harekete geçirerek tanıtımını sağlamak için çok önemlidir. Söğütlü Festivali her ne kadar bir ilçemizde yapılan yöresel bir etkinlik gibi görünse de ilimizin bütününü kapsayan ve yansıtan bir etkinliktir. Bu etkinliğin içerik ve kitle açısından daha da genişletilerek devam etmesini diler, Sn. Başkanımızı ve emeği geçen herkesi tebrik ederim. Söğütlü Festivali gibi butik etkinliğin, kapsamının genişletilerek,  ilimizin turizm değerleri ve tarım potansiyelini Marka Şehir Sakarya Projesi kapsamında göz önüne koyacak başarılı bir çalışma haline getirilmesinden yanayım.” diye konuştu

 

Haber Tarihi : 5/11/2015
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::