Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) Yönetim Kurulu Toplantısı bu ay Sakarya’da gerçekleştirildi.

Toplantıya, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Bolu Valisi Aydın Baruş, Yalova Valisi Selim Cebiroğlu, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Kösemusul, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fahri Çakır, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, Kalkınma Kurulu Başkan Vekili Hayati Eğilmez ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mustafa Ayhan iştirak etti.

Toplantıda; aylık ekonomik görünüm raporu, 2015 yılı ekim ve kasım ayı harcama ve faaliyetlerinin sunumu ve değerlendirilmesi ile doğrudan faaliyet desteği başvurularının sunumu ve değerlendirilmesi yapıldı.

Haber Tarihi : 16/12/2015