Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye Genel Müdür ve CEO’luğu görevini kısa süre önce devreden Orhan Özer, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul’u makamında ziyaret etti.

Veda ziyaretinde konuşan Özer, “Görev süresi boyunca kurumsal işbirliği çerçevesinde SATSO ile iletişim içinde çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Sakarya’nın gelişimine yönelik önemli çalışmaların yapıldığı, geleceğine yönelik kapsamlı ve köklü planlamaların tasarlandığı bir dönemde pozitif bir iletişim içinde çalıştık. Bundan dolayı memnuniyet duyuyorum” şeklinde konuştu.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, ise “Sakarya’nın otomotiv sektöründe markalaşmasına yönelik güçlü bir referansı olan Toyota, ilimiz ekonomisi adına da önem teşkil ediyor.  Toyota çatısı altında verdiğiniz kurumsal hizmetlerden ve ilimize yaptığınız katkılardan dolayı teşekkür eder,  başarılı çalışmalarınızın devamını dileriz.” Dedi.

Haber Tarihi : 29/12/2015