SATSO Personeli 2015 Yılının Son Toplantısında Bir Araya Geldi

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası personeli yıllık değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

Her ay gerçekleştirilen SATSO Personel Toplantısı yıl sonu nedeniyle bu defa Reisoğlu Tesislerinde gerçekleştirildi.

SATSO Aralık ayı Personel Toplantısına, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Başkan Yardımcıları Orhan Yılgenci ve Günay Güneş, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Nadir Öztürk, ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Ömer Arslan, Emrullah Terzioğlu da iştirak etti.

Toplantının açılışında konuşan SATSO Genel Sekreteri Yiğit Ateş her ay meclis toplantısının ardından gerçekleştirilen personel toplantısının iş planları ve idari uygulamalar açısından oldukça verimli olduğunu dile getirerek “Bugün burada gördüğüm tablo çok güzel. Biz SATSO olarak büyük ve güzel bir aileyiz. Göreve geldiğim günden bu yana çalışma arkadaşlarımızla bir uyum ve ahenk içerisinde çalışıyoruz. SATSO Personeli olarak Başkanımızın her zaman dile getirdiği ilimizin ihracatta ilk 5 arasında yer almasını sağlama hedefine ulaşmak için SATSO çalışanları olarak büyük gayret gösteriyoruz. Ayrıca 2015 yılında ilimizin gündemine taşıdığımız ve farkındalık yarattığımız nitelikli istihdam ihtiyacına yönelik projelerimiz de artarak devam ediyor.  Güçlü bir ekip olduğumuza inanıyorum. Bu güçlü ekiple 2016 yılında da başarılı çalışmalara imza atacağımızı düşünüyorum. Personel arkadaşlarıma 2015 yılında gerçekleştirdikleri çalışmalar, hayata geçirdikleri projeler ve emekleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul “Biz SATSO olarak Türkiye’deki 365 oda arasında ilk 10 da yer alıyoruz. Hizmet kalitemiz ve çalışmalarımızla ilk sıraya yükselme hedefini de bu toplantıda koyuyoruz. Tüm SATSO Personeline 2015 yılındaki hizmetleri ve gayretleri için teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki; biz birlik ve beraberliğimizi tüm hizmet birimlerimizden tüm üyelerimize taşıyarak ne kadar güçlü bir aile olduğumuzu Sakarya’dan Türkiye’ye göstereceğiz “ dedi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantının sonunda SATSO logolu pasta kesen yönetim kurulu üyeleri ve personel 2016 yılı çalışmalarını konuşma imkanı buldular.

 

Haber Tarihi : 30/12/2015
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::