İDEVFUARI TANITIM –BASIN TOPLANTISI SATSO’DA YAPILACAK

Doğu Marmara illerinin işbirliği ile 2. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı(İDEV), 3-6 Mart 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek

Kocaeli, Sakarya, Bolu, Yalova, Düzce’den oluşan Doğu Marmara illerini fuarcılıkta çekim merkezi haline getirebilmek amacıyla düzenlenen fuarlar kapsamındaki, İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı’nın 2.’si 3-6 Mart 2016 tarihlerinde evlenmek ve evini yenilemek isteyen herkese kapılarını açacak.

2. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı’nın tanıtımı için Doğu Marmara illerinde düzenlenen basın toplantılarının ilki Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilecek.

IDEV Fuarı tanıtım toplantısı 5 Ocak 2016 Salı günü Saat 11.00’de SATSO Hizmet Binasında yapılacak.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın da destek verdiği fuarın ilk basın toplantısına tüm basın mensuplarının katılımını bekler teşriflerinden memnuniyet duyarız.

Doğu Marmara illerini farklı alanlarda cazibe noktası haline getirecek olan bu fuarlar sayesinde bölgenin ticaret faaliyetlerinin artırılması, farklılaştırılması ve uluslararasılaştırılmasını öngörülüyor.

Haber Tarihi : 4/1/2016