Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanı Recep Biçer, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Yılgenci ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyarete KOSGEB Sakarya Hizmet Merkezi Müdürü İsmet Yılmaz, SATSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Nadir Öztürk, Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Arslan ve KOSGEB yetkilileri iştirak etti.

Söz konusu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Yardımcısı Orhan Yılgenci, Sakarya’da SATSO ve KOSGEB arasında güçlü bir paydaş çalışması gerçekleştiğini belirterek “KOSGEB’in çalışmaları konusunda ilimizde olumlu bir algı var. Gerek girişimci adayları, gerek KOBİ’lerimiz arasında KOSGEB destekleri ve hibeleri konusunda farkındalık oluşturuldu. SATSO olarak bu konuda KOSGEB ortaklığında ciddi çalışmalar yürüttük. İnsanların bu tür destekler konusunda bilinçlendirilmeleri iş planları ve gelişmeleri açısından da oldukça verimli sonuçları oldu” diye konuştu.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanı Recep Biçer,ise Sakarya KOSGEB Hizmet Merkezi’nin çalışmalarını değerlendirerek “Sakarya’da güzel bir enerji ve heyecan var. Küçük olsun benim olsun mantığının Sakarya’da değiştiğini iş dünyasının büyüme konusunda istekli ve heyecanlı olduklarını gözlemliyoruz. Bu bilincin iş dünyasına eleman yetiştiren eğitim kademelerine kadar yerleşmesi ve algı ile hareket edilmesi önemlidir. Devlet desteklerinden faydalanmak çok önemli” dedi.

Haber Tarihi : 15/1/2016
PAYLAŞ
Son Haberler ::