Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sakarya Ampute (Engelliler) Spor Klubü Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Panta ve üyeleri makamında ağırladı.

Başkan Panta Klübün kuruluş aşamaları ve çalışmaları hakkında bilgi vererek 110 Mart 2015’te kurulan ampute futbol takımının 2015-2016 sezonunda Deplasmanlı Ampute Futbol 1. Ligi 1. Grubunda bulunan Türkiye genelinde toplam 7 takımla müsabakalara katılan 2016-2017 liginin ikinci yarısında gayretlerinin ve başarılarının artarak devam edeceğini ve bu yönde çalıştıklarını ifade etti.

Panta, Klübün yükselmesi ve ligin başarılı bir şekilde geçmesi adına ilimizdeki tüm kurum ve kuruluşların desteğini beklediklerini ifade etti.

Söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ise Ampute takımına başarılar dileyerek “Esas olan insandır, insanları engelleriyle önceleyerek hareket edenlerden olmamalıyız. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak kanun çerçevesinde belirlenmiş yetkilerimiz dahilinde maddi ve manevi olarak takımımızın yanında yer alırız. Sakarya, sporda da hak ettiği markayı mutlaka kazanacaktır. Bu konuda gayret eden herkese teşekkür ediyor gayretlerini takdirle karşılıyoruz.” diye konuştu.

Haber Tarihi : 9/2/2016
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::