Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde uzun yıllardır çalışmalarını yürüten Türk Müziği Topluluğu “Fasl-ı Bahar” ile konserlerine bir yenisini daha ekledi.

Geçtiğimiz akşam Sakarya Üniversitesi Kongre Merkezinde gerçekleştirilen “Fasl-ı Bahar” Konulu konserde sanatsever Sakaryalılar Türk Müziği eserlerinin kalitesine bir daha hayran kaldılar.

Konsere Adalet Komisyonu Eski Başkanı Ahmet Akyüz, SATSO Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Aygün Kahya, SATSO Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Zehra Dirim ve İcra Komitesi Üyeleri,  ve yüzlerce sanatseverin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Sanatseverlerin oldukça keyifli vakit geçirdiği konserin ardından sahneye gelen Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Aygün Kahya ,  “Odamız çatısı altında devam ettiren ve sanata olan sevgi ve ilgilerini bizlerle paylaşan topluluğumuzu tebrik ediyor, yüreklerine sağlık diyorum. Koroyu desteklediğimiz için bird aha gurur duydum.. Sanat ve duygu dolu bir gecede bizleri yalnız bırakmadığınız için sanatsever Sakaryalılara çok teşekkür ediyorum” dedi.

SATSO Türk Müziği Topluluğu’nun bahar esintileri taşıyan konseri Kürdilihicazkar ve Nihavent makamında eserlerden oluştu. Solo ve koro olmak üzere sanat müziğinin eşsiz  18 bestesini sanatseverlerin beğenisine sunan Topluluk Fasl-ı Bahar’la unutulmaz bir akşama imza attı.

 

Haber Tarihi : 31/3/2016
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::