Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı ve İl Müftüsü İlyas Serenli’yi makamında ağırladı.

Emniyet Teşkilatı’nın 170. Kuruluş Yıldönümü vesilesi ile gerçekleştirdiği ziyarette konuşan İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, “Emniyet Teşkilatı olarak SATSO ve iş dünyamızı yanımızda görmekten mutluluk duyuyoruz. İşbirliği ve birlikteliğin artarak devam etmesini temenni ediyoruz” dedi.

Kutlu Doğum Haftası hazırlıkları kapsamında bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten İl Müftüsü İlyas Serenli, hafta etkinlikleri kapsamında SATSO’da gerçekleştirmeyi planladıkları Kutsal Emanetler Resimleri Sergisi konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, iş dünyası açısından önem taşıyan iki kurumu ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti paylaşarak,  "İş dünyamızın temsilcileri olarak bu anlamda işbirliğiniz ve birlikteliğimizin ilimize güç kattığına inanıyorum.  Bizler üretirken, çalışırken ihtiyacımız olan huzuru, gücü ve duayı sizlerden alıyoruz. Sizler sayesinde rahat çalışıyoruz. Sizlere de çalışmalarınızda başarılar diliyor birlikteliğimizin daim olmasını temenni ediyorum” diye konuştu

Haber Tarihi : 5/4/2016
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::