Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası aylık eğitimlerine ara vermeden devam ediyor. Yoğun katılımlarla gerçekleşen seminer ve eğitim programları, üyelerin talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda belirlenerek ABİGEM işbirliği ile uzman eğitmenler yönetiminde gerçekleşiyor.

Rekabet koşullarının sürekli değişmesi nedeniyle işletmelerin yenilikleri takip etmelerinin önemini her fırsatta yineleyen SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ; aktif üretim faktörü ve işletmelerin büyümelerindeki sürekliliğin devamı açısından çalışanların ve işletme yöneticilerinin kalifiye özelliklerinin yenilenmesi ve belli standartlara göre faaliyet göstermesi için eğitim programının bir gereklilik olduğunu vurguladı.

Nisan ayı programı çerçevesinde 28-29 Nisan (Perşembe – Cuma) olmak üzere iki gün TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi" düzenlenecek.

Eğitim Türk Standartları Enstitüsü Uzmanı Yılmaz Öztürk tarafından verilecek eğitimin ardından katılım belgesi verilecek.

Kalite Yönetim Sistemindeki değişim ve dönüşümlerin konu edildiği iki günlük TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitim Programında; “Revizyon Süreci, Yönetim Sistemi Standartlarının Yapısı, Kalite Yönetimi İlkeleri, Proses Yaklaşımı, PUKÖ Modeli, Risk Tabanlı Düşünme, Kalite Yönetim Sistemi Standardı ( TS EN ISO 9001:2015 ) Şartları” konularında detaylı bilgiler sunulacak. Eğitim 10.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olup eğitim bedeli iki günlük 60 TL olarak belirlenmiştir.

Eğitime katılmak isteyen üyeler, 0264- 888 30 42- 30 39 SATSO Bilişim Planlama Birimi ya da [email protected] adresinden detaylı bilgi alabilirler.

 

Haber Tarihi : 26/4/2016
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::