Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç ve Söğütlü 2. OSB Derneği Heyeti’ni misafir eden SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, “Sakarya’mızın tüm ilçeleri birbirinden değerli. Hassasiyetlerimizi göz önüne alıp kümelenmelere önem vererek tertipli ve düzenli bir sanayileşme için çalışıyoruz. Örnek projelerimizle Sakarya’mız inşallah Türkiye’nin yıldız şehri hüviyetine kavuşacaktır” dedi.

Söğütlü Heyeti’nden SATSO’ya Ziyaret

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç ve Söğütlü 2. OSB Derneği üyelerini makamında ağırladı. Sanayi ve ticaret çalışmalarının görüşüldüğü ziyaret programında konuşan Başkan Genç, sanayide gerçekleşen planlı çalışmalara dikkat çekerek Başkan Kösemusul’a teşekkür etti. Genç, “Söğütlü’müze 100’ü aşkın fabrikasıyla katma değer ve istihdam sağlayacak kümelenme projesinden büyük mutluluk duyuyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Zeki Toçoğlu ve SATSO Başkanımız Sn. Mahmut Kösemusul, planlı ve düzenli bir sanayileşme için önemli bir irade gösterdiler. Biz de bu iradeye yönelik çalışmalarımızı yapıyoruz. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Hedeflerimiz Yüksek

Sakarya’nın potansiyeli ve devam eden çalışmaları ile kısa sürede çok önemli bir yerde olacağını vurgulayan Başkan Mahmut Kösemusul, Sakarya’nın tüm değerlerini göz önüne alarak nakış işçiliği hassasiyetiyle çalışma yaptıklarının altını çizdi. Kösemusul, “Sakarya’mızın tüm ilçeleri birbirinden değerlidir. Hassasiyetlerimizi göz önüne alıp kümelenmelere önem vererek tertipli ve düzenli bir sanayileşme için çalışıyoruz. Valilik, Büyükşehir Belediyesi, Üniversite ve iş dünyası el ele verdi ve hamdolsun Türkiye’ye rol model olacak birçok çalışmayı hayata geçirdi ve bu çalışmalar hız kesmeden devam edecek. Doğaya saygılı, şehrini seven, değer ve katkı veren, katma değeri yüksek ve zamanın ruhuna uygun üretim yapan, istihdam sağlayan sanayicilerimize desteğimiz sürecektir ve onlar için hayata geçireceğimiz örnek projelerimizle Sakarya’mız inşallah Türkiye’nin yıldız şehri hüviyetine kavuşacaktır.” ifadelerini kullandı.

Haber Tarihi : 9/5/2016
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::