Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, kurumsal logosunda değişiklik yapma kararı aldı. TOBB logosu kaynak alınarak bir çalışma yapıldığını belirten Başkan Kösemusul, “TOBB’a bağlı 365 Oda ve Borsa, farklı logolara sahip. Kurumsal bütünlük düşüncesiyle tek tip logo için bir çalışma var. SATSO olarak TOBB’a aidiyetimizi güçlü bir şekilde göstermek istedik. Türkiye’de ilk değişikliği biz yapıyoruz.” dedi. Logonun mevcut matbuatın tüketilmesiyle bir yıl içerisinde tamamen değişmesi bekleniyor.

Logo Değişiyor
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO), kurumsal logosunda değişiklik yapma kararı aldı. Mayıs ayı Meclis Toplantısı’nda açıklamada bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, “Oda olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne bağlıyız. TOBB’a bağlı olan 365 Oda ve Borsa farklı logolar kullanıyor. Rozetlerimiz ise TOBB rozetleri. Kurumsal bütünlük düşüncesiyle tek tip logo için bir çalışma var. SATSO olarak TOBB’a aidiyetimizi güçlü bir şekilde göstermek istedik. 1924 yılında kurulan Odamızın, kuruluş tarihinin de yer aldığı yeni logomuz için değişim çalışmalarını başlattık. Böyle bir değişiklik daha doğru ve uygun olacaktır.” diye konuştu.

Kaynak TOBB
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak birlik ve beraberliğe büyük önem ve değer verdiklerinin altını çizen Başkan Kösemusul, “TOBB Logo ve rozeti ile Türkiye’nin her yerinde iş dünyasının temsil edilmesi, birlik ve beraberliğin muhafazasına büyük katkı verecektir. Türkiye’de ilk değişikliği biz yapıyoruz. Eldeki basılı matbuatlar tükendikçe yeni baskıları yeni logomuzla tamamlayacağız. Asgari harcamayla bu değişiklik gerçekleştirilecektir. Hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. SATSO Logosunun bir yıl içinde tamamen değişmesi bekleniyor.
Haber Tarihi : 2/6/2016
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::