Sakarya Adalet Komisyonu Başkanı Şükrü Onat Tekinalp Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’na veda ziyaretinde bulundu.

Atama kararı sonrası Sakarya’daki görevinden Ankara'ya atanan Adalet Komisyonu Başkanı Şükrü Onat Tekinalp’i ağırlayan SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Yılgenci, Tekinalp’e Sakarya’ya verdiği hizmetlerden dolayı teşekkürlerini sunarak “Sizinle birlikte, bizim Ankara’da bir kapımız daha var sizin de Sakarya’da bir eviniz olduğunu unutmayın. Hizmetleriniz, kurumsal işbirliğiniz ve katkılarınız için teşekkür ederiz. Yolunuz açık olsun, yeni görev yerinizde başarılar dileriz” şeklinde konuştu.

SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Yılgenci, görev yaptığı süre içerisinde SATSO'ya gösterdiği ilgi ve Sakarya'ya verdiği hizmetler için teşekkür etmek adına Tekinalp’e  bir tablo takdim etti.

Haber Tarihi : 21/6/2016