Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ev sahipliğinde her yıl gerçekleştirilen “SATSO Ramazan Bayramı Geleneksel Bayramlaşma Töreni” bu yıl 05 Temmuz 2016 Salı günü (bayramın ilk günü) saat 12.00'de Oda Hizmet Binası bahçesinde il protokolü meclis üyeleri ve SATSO üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilecektir.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul “Geleneksel Bayramlaşma Töreni’ne davette bulunarak şunları dile getirdi: “Her zaman dile getirdiğimiz gibi SATSO bu kentin en büyük ailesidir. Bizim gücümüz birlikteliğimizden gelir ve bu birlikteliği sürekli kılmak da esas hedeflerimizdendir. Bu vesile ile aile fertlerinin böyle günlerde birbirilerine kenetlenmeleri adına gerçekleştirdiğimiz bayramlaşma programımıza üyelerimizin katılımından memnuniyet duyacağız.”

Haber Tarihi : 1/7/2016