Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Sakarya Valiliği koordinesinde Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ve Sakarya Ticaret Borsası Kurban Bayramı bayramlaşma törenine katıldı. Geleneksel Bayramlaşma, Sakarya Park’ta gerçekleştirildi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Yönetim Kurulu, Meclis ve Oda Üyeleri törende yerlerini alarak İl Protokolü ve Sakaryalılarla bayramlaştı.

Bayramlaşma Programına, Vali Hüseyin Avni Coş, AK Parti Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün, Ali İhsan Yavuz, CHP Milletvekili Engin Özkoç, Ak Parti Eski milletvekili Ali İnci, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, İl Jandarma Komutanı Emin Dursun, Emniyet Müdürü Osman Babadağı, Sakarya Üniversitesi Rektörü Muzaffer Elmas, SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, Sakarya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hasan Alişan, Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Cevdet Mete, gaziler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Milletimiz Demokrasi Dersi Verdi
Kurban Bayramı’nın barış ve kardeşlik adına en güzel çağrı ve müstesna bir fırsat olduğunu vurgulayan Başkan Mahmut Kösemusul, Türk Milleti’nin yaşadığı sıkıntılardan kısa zamanda kurtulacağına olan inancını paylaştı. Türkiye’nin 15 Temmuz Darbe Girişimi sonrasında tüm dünyaya demokrasi ve birlik dersi verdiğine dikkat çeken Kösemusul, “Milletimizle gurur duyuyoruz. Her zamankinden daha fazla çalışarak bulunduğumuz görevleri hakkıyla yerine getirmek mecburiyetindeyiz. Kurban Bayramı’nın kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesine vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

Mücadelemiz Devam Edecek

Bayramlaşma Töreni sonunda Van’da gerçekleştirilen hain terör saldırıları ile ilgili Anadolu Ajansı’nın sorularını yanıtlayan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, terör saldırılarının herkesi derinden yaraladığını söyledi.

Geçen hafta Siirt'e gittiklerini anlatan Kösemusul, "Sakarya 'Siirt' demek, 'Van' demek. Van'daki terör saldırısını şiddetle kınıyoruz. Bunun son olmasını temenni ediyoruz. Hükümetimize, devletimize güveniyoruz. İş dünyası olarak taşın altına elimizi değil, gövdemizi koyduk. Mücadelemiz devam edecek, moralimiz bozulmayacak." diye konuştu.

İş dünyasının, geçen yıl tahminlerin üzerinde büyüme sağladığını belirten Kösemusul, gelecek süreçte güçlü ekonomi, kaliteli demokrasiyle hedeflere daha erken kavuşacaklarını dile getirdi.

Kösemusul, "Hedefleri olan bir ülkede yaşıyoruz, bunun farkındayız. Teröre karşı mücadelenin, netice alınabilecek şekilde bir an önce bitmesini arzu ediyoruz." ifadelerini kullandı.
Haber Tarihi : 20/9/2016
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::