AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ve teşkilat üyelerini misafir eden SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, “Şehrimizin tüm dinamikleri istişare ve ortak akılla, büyük bir hassasiyetle çalışmalarını sürdürüyor. Nitelikli ve dengeli büyüme ile 2023’ün lokomotif şehri biz olacağız” derken İlçe Başkanı Ak, “Şehrimizin geleceği için iş dünyamız çok gayret ediyor. Takdir ve teşekkür ediyoruz” dedi.

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol ve teşkilat yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.

Ak’tan İş Dünyasına Teşekkür

SATSO Camiasının Sakarya’nın ekonomi geleceği için önemli çalışmalara imza atmasından duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Ak, “Yerli otomobil ve savunma sanayi araçları başta olmak üzere Sakarya’nın otomotiv şehri olması konusundaki çalışmalarınız için çok teşekkür ediyoruz. Şehrimizin geleceği için iş dünyamızın gayretinin yüksek olduğunu gözlemliyoruz. Yeni Karasu Limanı, demiryolu çalışmaları, üniversite ile ortak teknolojik çalışmalarınızın yanında özellikle 15 Temmuz Darbe Girişimi sonrasın milletimizin yanında direnen bir iş dünyamız var. Sn. Başkanımıza bu anlamda teşekkür etmek istiyoruz” diye konuştu.

Nöbet Şuuru ile Daha Çok Çalışmalıyız

Ziyaretten memnuniyetini aktaran Başkan Mahmut Kösemusul, Sakarya iş dünyasının 15 Temmuz Darbe Girişimi’ne karşı duruşundan gurur duyduğunu vurguladı. Türkiye’nin huzurunu bozmaya çalışanlara fırsat vermemek için her zamankinden daha çok çalışmak zorunda olduklarını belirten Kösemusul, “Sn. Cumhurbaşkanımızın meselelere bakışı ve işaretiyle tüm dünyada sözü edilen ve kıskanılan bir ülke konumuna geldik. Bulunduğumuz makamlarda nöbet şuurunu elden bırakmadan daha çok çalışmak zorundayız. Sakarya’mız da bu anlamda Türkiye’nin geleceğine en çok katkı veren illerin başında gelecektir” şeklinde konuştu.

Sakarya Büyümeye Devam Edecek

Sakarya’nın büyümek zorunda olduğunu vurgulayan Başkan Kösemusul, “Şehrimizin tüm dinamikleri istişare ve ortak akılla, büyük bir hassasiyetle çalışmalarını sürdürüyor. Kümelenmelere çok önem verdik. OSB’lerde boş yerimiz yok. Yeni kümelenme çalışmalarımız 2023’e kadar tamamlandığında en az 25 bin konut ihtiyacı var, bu 200 bin nüfus demek. Sakarya’mıza zarar verecek hiçbir yatırımı kabul etmedik. İhracatımız yeniden yükselişe geçti. Üniversitemizle teknolojik anlamda Endüstri 4.0 ile ilgili yeni çalışmalarımız olacak. Eğitimde mesleki yaşamla ilgili ciddi projeleri hayata geçiriyoruz. Milli üretim ve otomotiv şehri Sakarya hedefinde hızla ilerliyoruz. Şunu rahatlıkla ifade edebiliriz. Sakarya’mızın geleceği çok daha güzel olacak. Nitelikli ve dengeli büyüme ile 2023’ün lokomotif şehri, yıldız şehri biz olacağız.” ifadelerini kullandı.

Haber Tarihi : 29/9/2016
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::