Türk Kızılay Derneği tarafından düzenlenen “Düzenli  Kan Temini Projesi”'ne dikkat çekmek ve kamuoyunun ilgisini artırmak için Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası  Meclis Üyeleri de kan bağışında bulunarak kampanyaya destek verdi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın  Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı öncesinde SATSO Hizmet Binasında Türk Kızılay Derneği tarafından kurulan kan verme stantlarına gelerek kan veren meclis üyeleri kampanyaya destek olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

SATSO Meclis Başkanı Engin Özkoç ve Yönetim Kurulu Başkanı A.Akgün Altuğ'un da kan bağışında bulunarak destek oldukları proje kapsamında Meclis Üyelerimiz tarafından toplam 30 ünite kan  verilerek Düzenli  Kan Temini Projesi'ne deste verildi.

Haber Tarihi : 29/4/2010