SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Ankara’ya atanan SGK Eski İl Müdürü Nurten Canbasoğlu’nu misafir etti.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, son atama kararları sonrası Ankara’ya atanan Sosyal Güvenlik Kurumu Eski İl Müdürü Nurten Canbasoğlu’nu misafir etti.

Kösemusul’a Teşekkür

Veda ziyaretinde konuşan Canbasoğlu, gerçekleştirdikleri çalışmalarda Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın her zaman yanlarında ve destek olduğunu belirterek Başkan Kösemusul şahsında iş dünyasına teşekkür etti. Sakarya’nın kadınlarına özellikle teşekkür ettiğini belirten Canbasoğlu, “Sakarya’mızda kadın sigortalı sayısında rekor artış var. Bundan çok memnunum, onlara özellikle teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Şehrimize Hizmet Eden Bizim Hemşehrimizdir

Canbasoğlu’nun uzun bir dönemdir Sakarya’da kıymetli görevleri ve hizmetleri hayata geçirdiğini dile getiren Başkan Kösemusul, “Her zaman birlikteyiz. Sakarya’mızda görev alan, şehrimize hizmet eden herkes bizim hemşehrimizdir. Yeni görevinizde başarılar diliyorum. Allah mahcup etmesin” ifadelerini kullandı. Ziyaretin sonunda Başkan Kösemusul, Canbasoğlu’na çiçek takdim etti.

Haber Tarihi : 8/11/2016