SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Eyüp Pınarbaşı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kösemusul, terör başta olmak üzere sıkıntılarla mücadelede Pınarbaşı ve ekibine başarılar dileyerek, “Ülkemiz tüm sıkıntılarından kurtularak inşallah hedeflerine ulaşacaktır.” dedi.

Emniyet Müdürü Pınarbaşı’ya Ziyaret

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Emniyet Teşkilatında gerçekleşen son atama ile Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü’nden Sakarya Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Eyüp Pınarbaşı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Pınarbaşı’nın makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Mahmut Kösemusul, Pınarbaşı ve ekibine başarılar dileyerek son dönemde yaşanan gelişmelerle ilgili düşüncelerini paylaştı.

Hain Girişimler Sonuçsuz Kalacak

Türkiye’nin ilerleyişini durdurmak isteyenlerin başvurdukları tüm hain girişimlere rağmen, devletin kararlı tutumu ve milletin azmi ile 2023 hedeflerine ulaşılacağına olan inancını aktaran Kösemusul, “Aslında tamamen aziz milletimizin birlik ve beraberliği, cennet vatanımızın toprak bütünlüğüne ve geleceğimize karşı olan tüm hain girişimler, tek tek bertaraf edilecektir. 15 Temmuz hain darbe girişimine, terör saldırılarına maruz kaldık. Hamdolsun milletimizin azmi ile devletimizin kararlı tutumu ve iş dünyamızın gayretleri ile bu sıkıntılardan asgari hasarla kurtulduk. İktidarı ve muhalefeti tüm siyasi partiler milletin iradesine saygı göstermelidir ve meclis çalışmalarını sürdürmelidir. İş dünyası olarak bizim arzumuz ve beklentimiz budur.” diye konuştu.

Emniyet Teşkilatımızın Yanındayız

Kardeşlik coğrafyası olarak nitelendirilen Sakarya’da görev alan herkesin görevi sonrasında da mutlaka Sakarya ile bağlantısını sürdürdüğünü belirten Kösemusul, “Sakarya’mızın suyunu içen şehrimizden ayrılmaz deriz. Pınarbaşı müdürümüz de şehrimizi çok sevecektir. Sn. Müdürümüze hayırlı olsun ve başarılar diliyoruz. SATSO olarak her zaman Emniyet Teşkilatımızla birlikte olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Mücadelemiz Artarak Sürecek

SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Sakarya İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı , yakın ilgileri için Başkan Kösemusul ve Yönetimine teşekkür etti. 15 Temmuz Darbe Girişiminde Sakarya’nın destansı bir mücadele verdiğini belirten Pınarbaşı, “Sakarya kahramanlık denince akla gelen illerimizden biridir. Burada görev almaktan memnuniyet duyuyorum.” derken terörle mücadelede kararlılığın devam edeceğinin altını çizdi. Pınarbaşı, “Ülkemiz için bizim bu mücadelemizi daha da artırarak birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirmemiz çok önemlidir. Ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar biz milletimize güveniyoruz. Seçilmişi, bürokratı herkes aziz milletimizin o destansı direnişinden kuvvet almaktadır. Hainleri tamamen temizleyene kadar topyekün mücadelemiz devam edecektir. Bizim kararlılığımız devam ettikçe içeriden ve dışarıdan operasyon yapmak isteyenlerin gücü azalacaktır. Allah yardımcımız olsun.” diye konuştu.

 

Haber Tarihi : 8/11/2016
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::