Müteahhitler Birliği’nin SATSO ziyaretinde konuşan Başkan Kösemusul; “Ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşma yolunda, büyük reformlarla karşılaşacağız. Bu süreçte Sakarya lokomotif bölgelerden biri haline gelecek. Biz ilimizde bu büyümeyi yöneten erkler olarak gayret göstermeye devam edeceğiz. Bizlere büyük iş düşüyor. Yeni projelerle gelişime katkı sağlamalıyız. Zorunlu olarak büyüyen bir ilde yaşıyor olmanın sorumluluğunu taşımalıyız.” dedi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Sakarya Müteahhitler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bayrak ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti.

İlimizin reklamını İyi Yapmalıyız

SATSO Yönetim Kurulu Üyelerinin de bulunduğu ziyarette Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kösemusul, ilimiz her geçen gün gelişip ilerliyor. Bu bağlamda inşaat sektörümüzün önemi ve günden güne artıyor. Müteahhitler Birliği olarak sorumluluğunuz çok fazla. Kurulan ve faaliyet geçecek OSB’lerle birlikte yaklaşık 70 bin istihdam ve dolayısıyla bu da uzun vadede yaklaşık 200 bin göç anlamına geliyor. Bu kadar göçü karşılayacak konut ihtiyacı da ortaya çıkıyor. Her alanda yaşanan gelişim inşaat sektörü ile birebir alakalıdır. Şehrimizin görkemli bir şekilde ilerlemesi biraz da siz müteahhitlerin elinde. Büyük düşünüp ihtiyaçları doğru tespit ederek ilerlemeliyiz. Birlikte hareket ederek birlikte büyümeliyiz. Ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşmak yolunda, büyük reformlarla karşılaşacağız. Bu süreçte Sakarya lokomotif bölgelerden biri haline gelecek. Biz ilimizde bu büyümeyi yöneten erkler olarak gayret göstermeye devam edeceğiz. Bizlere büyük iş düşüyor. Yeni projelerle gelişime katkı sağlamalıyız. Zorunlu olarak büyüyen bir ilde yaşıyor olmanın sorumluluğunu taşımalıyız. İlimizin reklamını da iyi yapmalıyız. Mimari, insani, sosyal yaşam olarak yaşanabilir bir il olduğumuzu ulusal ve uluslararası platformda göstermeliyiz. Para kazanabiliriz ama vizyon parayla satın alınabilen bir unsur değildir. Vizyoner olmalıyız. Bir adım sonrasını planlayarak ilimiz için çalışmalıyız. Bu doğrultuda SATSO olarak tüm kurumlarla olduğu gibi Müteahhitler Birliği’mizle de işbirliği çerçevesinde çalışmayı arzu ediyoruz.” diye konuştu.

Kurumsal İletişim Önemli

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak ise birliğin çalışmaları ve vizyonu ile ilgili bilgi vererek kurumlar arası diyaloğun önemine değindi. Bayrak konuşmasında “Bizler ilimizin gelişmesi ve ilerlemesi adına sektörel olarak gayret ediyoruz. Bunun başarı ile yürümesi için kurumlar arası iletişim, işbirliği ve diyaloğu geliştirmeyi hedefliyoruz. SATSO ile de bu çerçevede başarılı çalışmalar yürüteceğimize inanıyoruz. İlimize, güvenilir modern eserler kazandırmak ana önceliğimizdir. Müteahhitlerin Sesi Soluğuyuz. Desteğiniz için teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

 

Haber Tarihi : 15/11/2016
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::