İstanbul Beşiktaş'ta gerçekleştirilen terör saldırısı ile ilgili açıklamalarda bulunan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, hain saldırıların milletin birliğini asla bozamayacağını dile getirdi.

Kösemusul, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin istikbal ve medeniyet yürüyüşünün devam edeceğine, terör meselesinin de devletin kararlı tutumu ile ortadan kaldırılacağına olan inancını paylaştı.

Şehitlerin acısını yüreklerinde hissettiklerini ifade eden Başkan Kösemusul açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “İnsanlık tarihinin kadim şehri, dünyanın kalbi olan İstanbul'umuzda gerçekleştirilen hain terör saldırısını lanetliyor; şehitlerimize Allah'tan rahmet; gazilerimize acil şifa diliyorum.
Türkiye'nin istikbal ve medeniyet yürüyüşünü hazmedemeyen, insanın kıymetinden, onurundan, ahlaktan zerre nasibini almamış içeride ve dışarıdaki kirli odakların ve onların taşeronluğunu üstlenen ve başka başka adlara sahip tüm hain terör örgütlerinin saldırıları, 15 Temmuz darbe girişimini bertaraf etmiş, tankların, mermilerin önünde siper olmuş aziz milletimizin birliğini ve kardeşliğini bozmaya asla yetmeyecektir.

Türkiye asla diz çökmeyecektir. Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde devletimiz, güvenlik güçlerimiz en sert şekilde bu saldırının cevabını verecektir.

Türkiye'nin önünde durması için her türlü kirli oyun ve saldırıların devreye sokulduğu terör meselesi de inşallah aynen darbe girişiminde olduğu gibi tarihin karanlığına gömülecektir.

İş dünyası olarak devletimizin, askerimizin, emniyet teşkilatımızın, tüm güvenlik güçlerimizin yanındayız, arkasındayız. Bu hain saldırılar bizlerin gayretini eksiltmenin, korkuya gark olmamızı sağlamanın aksine daha da birliği hakim kılmanın, kardeşliğimizi güçlendirmenin devlet ve millet düşmanlarını başarılarımızla kahretmenin, çetin mücadelemizle yok etmenin bir vesilesi olacaktır.

Her ne olursa olsun, vatan söz konusu olduğunda gerisi teferruattır ve aziz milletimiz kararını net bir şekilde göstermiştir. Rabbim vatanını seven her ferdin kuvvetini ve sabrını artırsın, birliğimizi daim kılsın.”
Haber Tarihi : 12/12/2016
PAYLAŞ
Son Haberler ::