Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul Konak Hastaneleri Sakarya Koordinatörü Dr. Kamil Köse ve Halkla İlişkiler Yöneticisi Yelda Özbek’i makamında ağırladı.

Söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mahmut Kösemusul Sakarya’nın büyümesi ile başlayan nüfus yoğunluğunun sağlık hizmetleri konusunda da ihtiyaçlarının büyüdüğüne dikkat çekti. 

Başkan Kösemusul konuşmasının devamında “Sakarya vizyon ve planlama anlamında büyüyor. Nüfus ve beşeri profilde yukarı yönlü bir gelişme ve değişim gösteren ilimizde, nitelikli işgücü ihtiyacı ile birlikte sosyal anlamda da değişimler yaşamaya başladık. İlerleyen dönemlerde bunu daha net göreceğiz. Bu anlamda sağlık hizmetlerinin de bu kitlenin ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikte olması önem kazanıyor. İlimize, zor bir dönemde güzel bir yatırım yaptınız. Konak Hastanesi’nin şehrimiz sağlık geleceğine önemli bir ivme katacağına inanıyoruz. Şehrimize hayırlı olsun. ” dedi.

İş dünyası olarak yatırım yaparken karşılaşılan bürokratik sorunların aşılması gerektiğinin de altını çizen SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul “Biz iş dünyası olarak bürokratik engelleri aşmak istiyoruz. Bu da anayasa değişikliği ile mümkün olabilir. Küresel ekonomide de rakiplerimizle aynı şartlarda olmak isteriz. Bürokrasiyle ilgili sorunlarımız tam da bu noktada aşılması gereken en önemli husus oluyor. SATSO olarak üyelerimizin ve yatırımcılarımızın bürokratik engelleri aşması konusunda da köprü olmaya gayret ediyoruz, edeceğiz” dedi.

Nezaket ziyaretinde bulunan Konak Hastaneleri yetkilileri hastane hakkında bilgi vererek Sakarya’da sağlık konusunda ciddi çalışmalar yapmak istediklerini dile getirdiler. Dr. Kamil Köse “4 bin metrekarelik alana kurulu hastanemiz, 111 yatak kapasitesi, 5 ameliyathanesi,  41 yoğun bakım odası ve gelişmiş tıbbi cihazlarla  Sakaryalı hemşehrilerimizin  hizmetindedir.” dedi.

 

Haber Tarihi : 15/12/2016
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::