TOBB Marmara ve Trakya Bölge Toplantısı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, birlik ve beraberliğin, yüksek gayretin önemine dikkat çekti. Kösemusul, “İş dünyası olarak taleplerimizin karşılığını alıyoruz. Reform, teşvik ve destekler çok önemli. Hedeflerimize ulaşmak için 2017’de daha çok bir arada olmalı, daha çok çalışmalıyız” dedi.

TOBB Marmara Trakya Bölge Toplantısı Yapıldı

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliği ve katılımıyla gerçekleştirilen Marmara ve Trakya Bölge Toplantısı’na katıldı. Toplantıda SATSO Genel Sekreteri Yiğit Ateş de hazır bulunurken Bölge Oda ve Borsa Başkanları ve Genel Sekreterleri, gündemlerindeki konuları istişare etti, faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

İmkânlar Üyelere Anlatılmalı

Toplantıdaki açılış konuşmasında, Oda ve Borsaların üyeleri için birçok çalışmayı hayata geçirdiğini vurgulayan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, “İş dünyası, yani üyeleriniz bunlardan haberdar olmalı. Oda ve borsaların üyeleri için neler yaptığı daha net anlaşılsın. Bunları mutlaka kamuoyu ve üyelerimizle paylaşmalı ve anlatmalıyız. Özellikle sosyal medya, yazılı ve görsel medya aracılığıyla oda ve borsaların sunduğu imkânlar tüm üyelere anlatılmalı" dedi.

Sunumlar Yapıldı

Toplantıda, başvuruları başlayan KOBİ Nefes Kredisi hakkında bilgi verilirken, Ekonomik Koordinasyon Kurulu’nun tedbir paketindeki konular istişare edildi. Ayrıca TOBB Dijital Dönüşüm Projesi, Şirket Kuruluşlarında Tek Durak Ofis Projesi, Mesleki Eğitim Faaliyetleri ile Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Merkezi’ne  (MEYBEM) ilişkin sunumlar yapıldı.

Hedeflere Ulaşmak İçin..

Toplantı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Mahmut Kösemusul, birlik ve beraberliğin, yüksek gayretin önemine dikkat çekti. Kösemusul, “İş dünyası olarak taleplerimizin karşılığını alıyoruz. Reform, teşvik ve destekler çok önemli. Yeni teşvik ve destek paketinde iş dünyası olarak arzu ettiklerimizin karşılığı vardı, teşekkür ediyoruz. Türkiye’mizin, Sakarya’mızın hedeflerine ulaşması için 2017’de daha çok bir arada olmalı, daha çok çalışmalıyız.” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Haber Tarihi : 22/12/2016
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::