İstanbul Ortaköy'de gerçekleştirilen terör saldırısı ile ilgili açıklamalarda bulunan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, saldırıların Türk Milletinin birlik ve beraberliğini bozamayacağını vurguladı.

Kösemusul, AA'ya yaptığı açıklamada, Türkiye'nin özellikle son dönemde çok güçlü bir mücadelenin içinde olduğunu dile getirirken, gerçekleşen tüm saldırılara karşı en büyük savunmanın birlik, beraberlik ve kardeşlik olduğunun altını çizdi.

Türkiye'nin bağımsızlığını, 100. yıl hedefleri doğrultusunda ilerleyişini durdurmak isteyen odakların farklı yollarla durmadan saldırıda olduğunu aktaran Kösemusul, "Türkiye, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, dünyanın her noktasında adından söz ettiriyor, mazlumların sesi oluyor, içeride ve dışarıda yaşanan tüm sıkıntıları bertaraf etmek için güçlü bir irade ortaya koyuyor. 15 Temmuz Darbe Girişimi ve akabinde yaşanan terör saldırıları bu iradeyi ortadan kaldırmaya, aziz milletimizin birlik ve beraberliğini bozmaya yöneliktir." diye konuştu.

Türkiye'nin aydınlık geleceğine, milletin hayal ve hedeflerine kastedenlerin başarılı olamayacaklarını belirten Kösemusul, "Yaşanan tüm saldırılara karşı, aziz milletimiz mücadelesini birlik ve beraberlikle, devletinin ve güvenlik güçlerinin yanında durarak, destek vererek gösterecektir. İş dünyası olarak bizler 2017 yılında her zamankinden daha yüksek bir gayretle çalışacağız. Milli seferberlik ve nöbet duygusu ile üreterek, istihdam sağlayarak, yeni pazarlar bularak ve daha yüksek yatırım ve ihracat yaparak direnmeye devam edeceğiz. Tarihte olduğu gibi bugün de dil, din, ırk farkı gözetmeden kardeşliği yücelterek, insanın kıymet ve onurunu koruyarak hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum. Terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet; yaralılarımıza acil şifa diliyorum." ifadelerini kullandı
Haber Tarihi : 2/1/2017
PAYLAŞ
Son Haberler ::